Hästar är bäst!

Alla inlägg den 1 augusti 2013

Av Freia Vahlsten Svennas - 1 augusti 2013 20:30

Designen/headern. Den ska inte ha för mycket färger för då blir det bara rörigt och inte heller för mycket bilder i headern då blir det också rörigt. Och det är jobbigt att läsa en blogg med rörig header/design. Designen får max ha ungefär 3 färger, och headern har jag ingen maxpunkt med hur många bilder det får vara, men bara inte för många eller så det bara blir rörigt.

Det är designen jag kollar på först och ja, mitt ända krav är att designen/headern inte får vara rörig. Men ett plus är ju att jag ska tycka att den är fin.


Uppdateringen: Uppdateringen är riktigt viktigt, läser inga bloggar som typ uppdaterar bara varannan dag, varje dag är viktigt, helst typ 4-5, men gärna fler. Det ska inte heller bara vara mobilinlägg.

Välskrivna inlägg, åsikter i massor, lite mobilinlägg ja lite olika helt enkelt. Uppdaterar VARJE dag är viktigt, annars är det ingen blogg för mig.


Bilderna: Bilderna ska helst vara i bra kvalité, inte bara en massa suddiga bilder, då är det också jobbigt att läsa bloggen om det bara är suddiga bilder. Och det värsta jag vet är bildbomb som är fotade med mobilen, alltså en big bildbomb. Woopsi, känner igen mig lite här.. Men som tur är så har jag en kamera nu.


Inläggen: Inläggen ska vara varierade, åsikter, saker du kanske inte visste, mobilinlägg, rubrik med bild, citat, ja det finns massa inlägg man kan skriva. Behöver inte vara precis dem jag skrev, bara man varierar. Ibland långa inöägg och ibland korta. Inte en massa stavfel. Gillar inte heller när det är en massa förkortningar, det känns bara oseriöst. Vissa går bra typ som osv,t.ex. Men inte typ LOL, ILY och såna där dryga förkortningar.


Vad som får mig att fastna vid en blogg är att designen ska vara fin, inte rörig och så, uppdateringen ska vara bra och inte lämna bloggen en vecka och sen komma tillbaka och skriva ett kort mobilinlägg där det såtr "förlåt att jag inte bloggat, har inte haft tid". Bilderna ska ha bra kvalité och inte bara en massa suddiga bilder och sist men inte minst så ska inläggen vara välskrivna och varierande.



-IMU (I miss you), haha skämta bara. Förkortningar som denna, är dryg. Men jag saknar henne riktigt mycket.

 

Av Freia Vahlsten Svennas - 1 augusti 2013 18:30

 

Magic: "Spö är gott ju!".


Av Freia Vahlsten Svennas - 1 augusti 2013 16:30

Älskar att få kommentarer, det är jätteroligt. Bara de är snälla såklart, men tur så har jag aldrig fått någon riktigt elak kommentar.

Blir alltid så glad när det står att jag fått nya kommentarer. Men en viss kommentar som jag fått några gånger, är ganska jobbig.


Den jobbiga kommentaren jag pratar om är: "Fin blogg, kolla gärna in min och lämna en kommentar! :)". Meningen "fin blogg" känns inte äkta, bara ett sätt att verka trevlig på så man ska kolla in bloggen. Kommentarsfältet är inte till för att man ska göra reklam för sin blogg, utan det är till för att skriva något om inlägget man just skrivit eller något annat som liksom handlar  om mig och min blogg.

Kan säga att om någon kommenterar så är det sällan jag går in på bloggen, men kommenterar dem något snällt som "Vilken fin blogg du har, läser den varje dag och du och du och Magic är fina tillsammans". Det är då jag gå in på bloggen för man vill liksom se, vem det är som kommenterade. Och även om det "bara" står "fin blogg" brukar jag kolla in bloggen, för det är ju snällt att säga "fin blogg". Men gör man reklam för sin blogg och börjar mening med till exempel "fin blogg" så känns det som sagt inte äkta och då kollar jag inte in bloggen.


Så bara så ni vet, vill ni att jag går in på eran blogg så skippa "kolla gärna in min blogg".   


Men ja, det var det jag ville säga.

 


Av Freia Vahlsten Svennas - 1 augusti 2013 14:15

Hoppning/fältävlan-allt i ett liksom, hoppning,dressyr och terräng.

Hoppa ridskolehästarna/hoppa Dreamy

rida Dreamy/rida ridskolehästarna-det är bara för att man får bestäma själv vad man vill göra när man rider Dreamy.

väst/hjälm

rida med/utan väst

köpa saker till hästarna/köpa saker till sig själv

vojlock/schabrak

spö/sporrar-har aldrig ridit med sporrar

kolla på dressyrtävling/kolla på hopptävling

rida barbacka/rida med sadel

blondin/brunett

bada/sola

snygg och less/ful och glad

varmblod/kallblod

tävla ponny/tävla häst-har faktiskt aldrig tävlat storhäst

ridhus/paddock-ridhus på vinter och paddock på sommaren

mjukis byxor/jeans

få en dotter/son

hosta/nysa

 


Av Freia Vahlsten Svennas - 1 augusti 2013 12:00

Läste detta inlägg: http://idaytterbom.se/2013/july/riktigt-besviken.html#comment och tänkte "ska directioners och belibers skapa tredje världskriget eller?".


Bara för att man är ett fan så tycker jag inte att man ska behöva få en massa hat bara för det. Som Ida skrev så är vi förstår vi nog varandra ganska bra ändå,  "vi har samma fandom med ändå olika. Vi får samma ryck när någon säger något elakt om ens idol. Vi blir lika glada när vi ser våra idoler skratta, och blir lika ledsna när vi ser våra idoler gråta. Vi är väldigt lika, men ändå så olika". Så skrev hon i slutet. Och kan inget annat än att hålla med, kan man inte börja stötta varandra istället för att skicka hat.

Har dock aldrig skickat hat till någon, förstår inte poängen med det.

Så himla onödigt, om man inte kan säga nåt snällt tycker jag att man bara kan skita i varandra.


Hursom helst så tycker jag att alla borde läsa Idas inlägg.



translate the blog

presentation


Hej och välkomna till min blogg. Den handlar mest om mitt stora intresse, hästar. Rider på ridskola och på min medryttarhäst Dreamy. Hon är ett varmblod. Henne kommer ni nog få läsa mycket om.

Ställ gärna frågor

10 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Mustang Horse

    


Ovido - Quiz & Flashcards