Hästar är bäst!

Alla inlägg den 12 augusti 2013

Av Freia Vahlsten Svennas - 12 augusti 2013 19:29

En sak som har jätteskönt som bloggare det är när man verkligen har motivation och det bara ploppar upp ideér i huvudet. 

Och om man skriver ett inlägg så bara kliar i fingrarna och så kan man skriva inlägget med ett bra flyt är också jätteskönt. Hade ett bra flyt när jag skrev inlägget om att variera ridpassen, det var så himla skönt. 


För ibland så kan jag skriva några meningar och sen bara sitter jag där och försöker komma på mer att skriva. Det är så sjukt jobbigt och när man bara sitter och försöker komma på saker att blogga om, men inte kommer på nåt.


För jag försöker skriva minst 5 inlägg om dan. 


Det är en sak som är skönt när jag rider Dreamy ibland  (bara när jag rider ut).  Då brukar jag få en massa ideér att blogga om. 


Just nu har jag inte sån jättebra motivation, men jag försöker verkligen komma på saker att skriva om. 


 



Av Freia Vahlsten Svennas - 12 augusti 2013 19:11

En tastieslicksten. Den är jättebra och hästarna verkar tycka om den jättemycket. 


Köpte en sån till Magic för ett tag sedan och han åt upp den på en natt och den är verkligen god.Jag brukar också äta lite. xD

Funderar på att köpa en sån till Dreamy, för jag tror att hon skulle gilla den. 

I så fall ska jag köpa äppelsmak för personligen tycker jag att den är mycket godare än hallonsmak. 


Den kostar bara 69 kr. 



Av Freia Vahlsten Svennas - 12 augusti 2013 16:52

-Hon börjar få en till prick på halsen. För den har inte varit där innan och man ser att den är ny. 

 


-Hon är 25% fransk travare och 75% belgiskt travare. 



-Första gången man ska galoppera med henne på ett ridpass så tar det ett tag att få fram henne. Men när man ska testa igen lyssnar hon nästan direkt. 



 

 

Av Freia Vahlsten Svennas - 12 augusti 2013 15:15

Läste ett inlägg på http://dressyrponny.se/ och då var det tydligen några som gjort en hiss och diss och dissat bruna hästar utan tecken i pannan och med lång man och skrivit att de är fula. Och hon har ju en brun häst utan tecken och lång man, så hon skrev då ett inlägg om det. 


Men om man nu tycker att såna hästar är fula så behöver man inte skriva det, utan hålla det för sig själv. För det kan inte vara kul att läsa det, ifall man har en häst som är brun, utan tecken och lång man. 


Själv tycker jag inte att någon häst kan vara ful. 

Det finns så klart hästar som är mindre fina, vissa hästar är sötare än andra och vissa är lite mindre söta. Och sen finns det hästar som är mer fina än söta, eller tvärtom. Jag tycker till exempel att Happy är mer söt än fin. (Fast han är självklart jättefin också). Men som sagt så finns det INGA fula hästar enligt mig. 


Och som ni säkert vet så bryr jag mig mer om personligheten än utseendet, men skulle någon skriva t.ex: "Fuxar med vita prickar och en bläs är så fula", då skulle jag ta åt mig eftersom Dreamy är fux med vita prickar och en bläs. 


Men vad tycker ni?

 


 


translate the blog

presentation


Hej och välkomna till min blogg. Den handlar mest om mitt stora intresse, hästar. Rider på ridskola och på min medryttarhäst Dreamy. Hon är ett varmblod. Henne kommer ni nog få läsa mycket om.

Ställ gärna frågor

10 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Mustang Horse

    


Ovido - Quiz & Flashcards