Hästar är bäst!

Alla inlägg den 7 juli 2013

Av Freia Vahlsten Svennas - 7 juli 2013 23:16

Läste på http://syrrornaenstrom.blogg.se/ att de köpt ett flutäcke på biltema, det verksde bra och så var det billigt. (För att vara ett flutäcke alltså). 


Kostar 299.Och tror jag ska köpa ett till Dreamy. Egentligen borde Happy också få, men då får Åsa köpa. Nu kanske nu undrar varför jag inte tycker att Teddy borde ha, men dels så finns det ingen i hans storlek och så är inte flugorna,myggorna och bromsarna på honom så mycket, så detär ju tur. 

-Men såhär ser det ut. 

Flugtäcke


Ska även köpa en flughuva med öron. Då hon blir torr i öronen och tror det blivit bättre nu, eftersom hon fått låna Happys. Men den är förstor och Happy kanske vill ha den. xD Den kostar 129 kr. Och varför jag köper just den är för att den fått massa positivt och då får man väl bara lite på dem. 


Så jag hoppas jag kan köpa dem två sakerna, då skulle nog Dreamy bli glad. 


Av Freia Vahlsten Svennas - 7 juli 2013 23:00

Har skrivit ett liknade inlägg förut men det var ett tag sedan om jag inte är helt ute och cyklar. ;)


  • Negativ stämning. Jag läser i alla fall inte bloggar med negativ stämning jag läser bloggar för att det är roligt om det är negativ stämning så är det inte roligt att läsa.  Positiv stämning är viktigt!

  • Massa stavfel.  Jag tycker inte att det gör något om man har lite stavfel ibland, för man kan väl knappast kunna stava till precis allt? Men är det jättemycket stavfel blir det bara jobbigt att läsa. Liksom: Idag var jag ute och jik med hunden, var jette kul, han var pig. Hopade lite med honom, han tykte det var jette kul. Och: Idag var jag ute och gick med hunden, var jättekul, han var pigg. Hoppade lite med honom, han tyckte det var jättekul. Vilket är lättast att läsa? 

  • Dåligt med bilder. Tycker det är lite tråkigt om det finns bilder, eller om man visar typ samma bild hela tiden. 

  • Rörig header. Jättejobbigt att läsa en blogg när man blir yr i huvudet av att kolla på header. xD

  • Massa förkortningar. Jag tycker att te.x, osv och btw är okej och kanske några fler. Men om man typ skriver "idag fick jag besöksrekord ILY" osv. Och så gillar jag inte när man gör om och till &. Kom igen, tre ord O-C-H. Fast det spelar egentligen inte så stor roll, men helst vill jag att man skriver OCH. 

 

  • Massa smilysar. Tycker texten blir oseriös om man har smileysar efter varenda mening. Tycker det är okej men någon i varje inlägg. 

Det var i alla fall lite saker jag inte gillar på en blogg. 


 


 

 

Av Freia Vahlsten Svennas - 7 juli 2013 18:29

Plockade lite smultron.   

 


Av Freia Vahlsten Svennas - 7 juli 2013 17:15

Skulle fråga Åsa idag också om vi kunde åka till Dreamy men hon svarade inte, så det blev inget. 

Så då skulle jag egentligen åkt till min kusin och grattat för hon fyller år, men jag behövde inte följa med tillslut. Orkade verkligen inte och hon kom inte och grattade mig så. 


Jaja, då följde jag med Vilma till kofsan och badade istället. Django följde med och jäklar vad han blev populär, de kom fram 25 st och sa att han var söt/fin. Först fick Django gå i och doppa tassarna men han gick snabbt upp igen, vilken badkruka. xD Då badade jag och Vilma i stället, simmade runt lite och höll på att skratta ihjäl oss en gång. För vid stegen då var det ett snöre och jag och Vilma trodde att det var en termometer och så skulle vi kolla hur många grader det var, men det var bara ett helt vanligt snöre som satt fast i stegen. Men i alla fall när vi höll på och simmade så var det en gubbe som också gick på det och vi höl nästan på att drunka pga att vi skrattade så mycket. 


När vi gick upp så lekte vi lite med Django och då började han bitai mitt hår och jag fick typ alla ögon på mig, haha! För jag bara "hjälp, lyft bort honom" osv. Var jättekul att leka med honom och bredvid oss fanns det en tjej som verkade gilla honom. För när Vilma sa "Django" så sa hon sa här till sina föräldrar "han heter Django!!". 


Har inte gjort så mycket mer idag, men snart kommer Nelson och då ska jag väl vara mycket med honom. 


 

 

 




Av Freia Vahlsten Svennas - 7 juli 2013 12:57

Vilma filmade igår så jag tänkte lägga upp videon.


translate the blog

presentation


Hej och välkomna till min blogg. Den handlar mest om mitt stora intresse, hästar. Rider på ridskola och på min medryttarhäst Dreamy. Hon är ett varmblod. Henne kommer ni nog få läsa mycket om.

Ställ gärna frågor

10 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31
<<< Juli 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Mustang Horse

    


Ovido - Quiz & Flashcards