Hästar är bäst!

Alla inlägg under juli 2013

Av Freia Vahlsten Svennas - 18 juli 2013 11:00

♥ Hästar är som luft.. utan dom kan man inte leva ♥

 


Av Freia Vahlsten Svennas - 18 juli 2013 09:00

 

Haha! Fin du är Dreamy. Modell nästa? ;)



Av Freia Vahlsten Svennas - 18 juli 2013 07:56

Hej och godmorgon, ska snart åka till skara sommarland.


Igår kollade jag och Vilma på the grudge (en liten stund) och jag fick typ hjärtattack några gånger. Så vi stängde av efter ett tag och kollade på det gamla vanliga -scary movie 1.

Sen inatt kunde jag knappt sova för jag brukar alltid lyssna på one direction och sen nsäger jag hela tiden "nej jag måste bara lyssna en gång till" och tillslut så blir det slut på batteri och jag brukar lyssna i typ en timme. Och sen var det jättevarmt och allt, men jag ska sova i bilen och så skulle jag få låna Vilmas mobil och lyssna på musik.


Juste igår sa jag hejdå till Vilmas kaniner också, och jag förstår vad hon menar. Man såg mjällkvalstret på Lars och Doris och alla hade gått ner i vikt, särkilt Lars och Signe och Daggmar har tappat jättemycket hår på öronen..


 

Av Freia Vahlsten Svennas - 17 juli 2013 17:30

I dressyren. Han kan ibland vara lite småseg då, men ganska lätt att få i form tycker jag. Han är också lätt att ställa på volten och är verkligen inte stel. 

Han är också duktig på skänkelvikningar, fram-och bakdelsvändningar. Det är bara med honom jag gjort bakdelsvändning med, tror jag, kanske någon mer. Och hans trav är inte skumpig så det är skönt att sitta ner på honom och hans galopp är verkligen HÄRLIG!! Han är också lydig för det mesta, lyssnar bra på hjälperna. 



I Hoppningen. Han blir mycket piggare i hoppningen och man följer med bra i hans språng. Han har både viljan och tekniken, så han är riktigt rolig att hoppa. Och det är sällan han vägrar eller springer förbi, i alla fall när jag red honom. 


Terräng. Red terräng 1 gång också på ridlägret, men våran ridlärare verkade lite försiktig av sig så vi fick bara hoppa banken och skritta,trava och galoppera genom vattengraven. 

Han verkligen älskar vattengraven, springer med glädje genom den, i både trav och galopp. Riktigt roligt var det, men sen när vi skulle vänta på att hoppa banken så var han lite busig. Men det berättar jag om en annan gång.  

Sen var han jätterolig att hoppa banken med också, han var verkligen inte osäker på den (som Magic) och droppade ner så snällt. Han är verkligen en riktig allroundponny. 


Uteritt. Han är riktigt rolig att rida ut på, pigg som satan. Men snäll såklart. Ibland brukade han bara helt plötligt börja galoppera, och när vi skulle galoppera, galopperade han fort. Och han tyckte verkligen att det var kul. Supermysig helt enkelt. 


Barbacka. Världens skönaste rygg, punkt. Nej men den var verkligen skön. Dessutom blir han väldigt pigg då. 


Kommer skriva ett hästhistorieinlägg om honom också, det kommer nog upp i morgon så håll utkik då. 


Är så glad att just jag fick honom på ridlägret!   

Av Freia Vahlsten Svennas - 17 juli 2013 14:38

 

Capena var sugen på godis!


Av Freia Vahlsten Svennas - 17 juli 2013 01:26

  • Skriva massa tidinställda till torsdag och fredag när jag är i skara sommarland och kanske att jag kan liveblogga lite, beror på om det finns internet där.
  • Fråga Vilma om jag får komma och säga hejdå till hennes kaniner, alla 5 ska avlivas på freag.    Läs mer om det här: http://vilmalovehorses.bloggplatsen.se/2013/07/16/10023784-/

  • Fråga Åsa om vi kan åka till hästarna.

  • Blogga

-Jag och Menny

 



translate the blog

presentation


Hej och välkomna till min blogg. Den handlar mest om mitt stora intresse, hästar. Rider på ridskola och på min medryttarhäst Dreamy. Hon är ett varmblod. Henne kommer ni nog få läsa mycket om.

Ställ gärna frågor

10 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31
<<< Juli 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Mustang Horse

    


Ovido - Quiz & Flashcards