Hästar är bäst!

Alla inlägg den 1 mars 2013

Av Freia Vahlsten Svennas - 1 mars 2013 23:27

favorit blogg.



Alltså jag har många. Men min absoluta är http://syrrornaenstrom.blogg.se/. De har så fina bilder på hästarna och på dem själva såklart. Man blir glad av att läsa deras blogg.


 

 ♥ miss u   ♥


Av Freia Vahlsten Svennas - 1 mars 2013 23:15

Dagens Outfit:

Fleece:intersport

Byxor: intersport

 

Dagens frisyr: utsläppt

Dagens smink: inget

Dagens humör: fortfarande jätte ledsen för det där med Ina (höll nästan på att börja gråta i klassrummet idag). Men jag är ändå glad för att jag var i stallet och för att jag hade världens snällaste Lapras.

Dagens hiss: var i stallet

Dagens diss: Ina flyttade igår

Dagens body  butter: ingen


Dagens skal:

 


Av Freia Vahlsten Svennas - 1 mars 2013 22:03

Dagens outfit när jag red:

 

Dagens humör: glad

Dagens hiss: hade hoppning

Dagens diss: vet ej

Dagens sötnos: Lapras

 

Av Freia Vahlsten Svennas - 1 mars 2013 22:00

Förlåt att jag inte har bloggat tidigare om ridningen men jag åt först och nu kollar jag på gladiatorerna och just nu är det paus så jag passar på att börja skriva.


Först ledde jag Emma hon fick Legolas, han är väldigt skumpig i traven men det gick bra ändå.

 

 


Men sedan red ju jag och jag fick Lapras och vi hoppade idag.

Först skrittade vi fram en liten stund och sedan började vi trava och då kändes Lapras lite seg och sedan galopperade vi. Då kändes han piggare. Sedan började vi hoppa först hoppade vi bara ett kryss och vi skulle komma i trav på det och landa i höger galopp men Lapras travade efter. När alla hade hoppat,hoppade vi två hinder, först krysset igen och då travade vi in och skulle landa i galopp men han travade fortfarande efter krysset hoppat vi ett räcke på 50-60 cm. Det gick väl sådär fick i alla fall fram honom i galopp bakom krysset och han är duktig på att hoppa, han hoppar mjukt och så. Sedan skulle vi hoppa krysset, sedan en oxer och sedan räcket. Vi travade som vanligt in på krysset skulle landa i galopp men han travade sedan fick jag fram honom i galopp och då hoppade vi över räcket, han är helt undebar att hoppa med bara att han kan vara lite svår att hålla i galoppen (han saktar av till trav). Sedan skulle vi in på räcket och då travade han över. Men Myran sa att jag gjorde jätte fina vägar bara att hon skulle vilja se mer galopp, för han travade mest den gången. Sedan skulle vi hoppa en gång till och då höjde hon oxern och räcket till 60-70 cm. Den här gången gick det faktiskt väldigt bra, påminde honom om att jag att jag hade ett spö. Och då blev han piggare så när han landade galopperade han.   Sedan svängde jag till oxern och den tog han lätt som en plätt och sedan red jag mot räcket och han saktade av då men innan hindret fick jag fram honom i galopp. Sedan travade och skrittade vi av dem. Är riktigt nöjd ändå. Lapras är så snäll och duktig. Efter ridningen fick han vanligt hästgodis och knäckebröd, somsagt jag skiter i hästarnas godisförbud.


 

 

 


Av Freia Vahlsten Svennas - 1 mars 2013 13:34

Idag hade vi hälsodag=lika med inga lektioner. Eller de första 45 minutrarna var  vi i klassrummet och gjorde kartprov på norrbotten och så gjorde vi glosorna, tyckte det gick bra på båda. Och jag har haft rätt på varenda kartprov, bara för att skryta lite.   Men sedan gick vi ut och först gick jag,Vilma och Roxanna en tipspromenad och men vi får veta vem som vann nästa vecka... Men sedan målade vi på snön med vattenfärg, skrev lite saker och sedan skrev jag,Vilma,Hanna och Roxanna, Ina på marken. Och jag skrev: "min bästa vän" bredvid.Och vid A:et skrev jag: "You light up my world like nobody else". Sedan ville inte Roxanna måla mer och då fick vi lov att sluta... Sedan lekte vi karate, vi tog isbitar  och hade sönder dem med handen, istället för att ta plankor, och det gjorde skit ont. Sedan åt vi ute och det var hamburgare fast jag och Vilma slängde själva hamburaren och åt bara brödet. Vågar inte äta kött från skolan ifall det är hästkött. Sedan lyssnade vi när några tandläkare pratade. Sedan slutade vi! Men klockan 3 ska jag till stallet.

'


-Norpan får stå för bilden.

 

translate the blog

presentation


Hej och välkomna till min blogg. Den handlar mest om mitt stora intresse, hästar. Rider på ridskola och på min medryttarhäst Dreamy. Hon är ett varmblod. Henne kommer ni nog få läsa mycket om.

Ställ gärna frågor

10 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
<<< Mars 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Mustang Horse

    


Ovido - Quiz & Flashcards