Hästar är bäst!

Alla inlägg den 16 maj 2013

Av Freia Vahlsten Svennas - 16 maj 2013 21:55

Förlåt för den ganska dåliga uppdateringen idag, i morgon blir den bättre, kan jag lova. Om jag överlever musiken vill säga.


Nu ska jag väl typ öva lite på kartprovet om danmark och sedan lyssna på one direction musik i någon timme. Och drömma om att jag har en egen häst och att ............. . 


Jaja ses i morgon! 


-Vilma kom hit en stund, vi chillade med Hoppe.





Av Freia Vahlsten Svennas - 16 maj 2013 21:54

I morgon ska jag kanske köpa en kamera!!   


Så då blir det bättre kvalité på bilderna. 


Nikon D3100 Systemkamera + 18-55mm Objektiv 

 

 

Av Freia Vahlsten Svennas - 16 maj 2013 19:59

Hoppas att det är samma travstall och stuteri som sist. 


Först åkte vi till travstallet och det tog några timmar och man behövde gå upp tidigt. Men först gick jag och Vilma runt och kollade på hästarna och så, jag blev helt kär i en svart häst. Det fanns också typ hagar överallt. Hagarna var inte små men de var inte heller så jättestora. 


Sedan kunde man få åka häst och vagn med en travhäst. Det var verklige hur kul som helst, det gick jättefort, och det var ju såna här kända travhästar. 

Det fanns även ponnyridning och jag och Vilma red för det var också travhästar, så det är ju lite coolt. 


Typ i slutet så visade de några hästar bland annat den där fina svarta travhästen och Maharajah. Maharajah är ju väldigt duktig och Vilmas farfar och skötare på honom, eller nåt sånt. Skötare, medryttare, vet inte riktigt vad han är. 

Sedan kollade vi i stallet och det var jättestort och jättefint! 


Så det var jättekul där!!



Sedan åkte vi till ett stuteri som låg i närheten. Påvägen dit så var det en jättestor hage och där låg det massa föl. De var jättesöta. När vi kom in på självaste gården, det fanns hagar med föl som man fick hälsa på, och fölen var väldigt modiga och gick fram till staketet och hälsade. Sedan gick jag och Vilma in i stallet och herregud vad stort det var alltså. Det var vitt där inne och stora boxar. Lyxigare stall får man leta efter. Hästarna måste verkligen trivas där! 

Sedan gick vi runt lite och tittade och det var hage efter hage, med massa hästar! Det var så stort! Jättelyxiga hagar också. Tänk att ha sin häst där! 


Sedan gjorde vi lite andra saker men det var verkligen jättekul. 


På lördag ska ju jag,Vilma och hennes farfar åka till nåt travstall, det kommer bli kul och jag måste ha en kamera då. Hoppas verkligen att det blir samma som vi var på förut. 


Bara tog någon random bild, så bilden har inget med stuteriet att göra.



Av Freia Vahlsten Svennas - 16 maj 2013 15:59

Jag behöver verkligen en kamera, vill ha bättre bilder inte tagna från mobilen, fast ibland får ni ju bilder från Vilmas kamera. Men det är ju inte samma sak, jag kan inte bara gå hem till henne, hämta kamera och fota. Jag känner att jag behöver ha fler bilder på mig själv också, bilderna blir ju bättre med kamera. 


Så idag kollade jag lite på elgigantens hemsida och så hittade jag en kamera för endast 3 190. Vilket är väldigt billigt för en systemkamera. Vill köpa den idag så jag kan ha den till ridningen i morgon och kan fota med den på lördag när vi ska åka till travstallet. 

Kommer ett inlägg om lite hur det var när vi var där sist. 


Men så här ser den ut:

Nikon D3100 Systemkamera + 18-55mm Objektiv gick inte att få någon större bild. 


http://www.elgiganten.se/product/foto-video/systemkamera/D31001855KIT/nikon-d3100-systemkamera-18-55mm-objektiv



translate the blog

presentation


Hej och välkomna till min blogg. Den handlar mest om mitt stora intresse, hästar. Rider på ridskola och på min medryttarhäst Dreamy. Hon är ett varmblod. Henne kommer ni nog få läsa mycket om.

Ställ gärna frågor

10 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
<<< Maj 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Mustang Horse

    


Ovido - Quiz & Flashcards